Chatta med oss – se ikonen nere till höger

Chatta med oss på åke huss

Våra kunder berättar

BOKNINGSPORTALEN
På Åke Huss AB arbetar vi med både stora och små ventilationssystem. Ingen kund är den andra lik – både behoven och de tekniska förutsättningarna är individuella. Men vad säger då våra uppdragsgivare om det vi levererar? 

”Punktlig personal – och som håller det rent och snyggt!”

Jag har varit aktiv i styrelsen de senaste 18 åren och vi har alltid använt oss av Åke Huss AB när det kommer till sotning, ventilation och OVK. De har en mycket trevlig personal som är väldigt punktliga, pålitliga och som alltid håller det rent och snyggt efter sig. Det är oerhört smidigt för oss att arbeta med dem. De svarar alltid på våra frågor och kommer ofta med tips och råd till oss om vad vi kan förbättra. Därför känner vi oss väldigt väl bemötta av samtliga på Åke Huss AB. 

Ibe Modéen, ordförande BRF Tunaberg

”Bra kommunikation och flexibla lösningar”

Vi har använt oss av Åke Huss AB i många år för rengöring av ventilationssystem i olika fastigheter av lite större volymer. De är de första vi ringer när vi behöver hjälp, de är alltid flexibla och hittar snabbt lösningar åt oss. Att gå in i någon annans lägenhet och arbeta kan vara lite känsligt, men personalen på Åke Huss AB hanterar detta på ett oerhört bra sätt med sin fina sociala kompetens och delar gärna med sig av sin kunskap. Vårt samarbete fungerar otroligt bra och jag är helt trygg med att leveransen alltid är professionell och väl genomförd.

Åsa Klötzing, GK Ventilation

”Kompetenta – och med utförliga protokoll”

Jag skulle verkligen rekommendera Åke Huss AB och har redan gjort det till både kollegor och vänner under de senaste åren. De har väldigt kompetent personal som alltid levererar väl utförda arbeten. Vi använder oss av Åke Huss AB för OVK-besiktningar i våra bostadsrätter – ett samarbete som fungerar väldigt bra. Hela arbetsprocessen med dem är väldigt enkel och problemfri, alltifrån den första bokningen till deras utförliga och tydliga protokoll efter genomfört arbete. Vi tar fram en planering och en tydlig beställning på vad som ska utföras – sedan fixar de resten. Supersmidigt!

Johan Persson, Upplands Boservice

Ulf Öberg
Tel: 070-212 72 10
ulf.oberg@akehuss.se

Fredrik Andersson
Tel: 0708-75 30 44
fredrik.andersson@akehuss.se

Roger Mård
Tel: 0708-75 30 52
roger.mard@akehuss.se

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll? Använd gärna vår bokningsportal. Har du övriga frågor, fyll i nedanstående så återkommer vi till dig (vanligtvis inom 24 timmar).

Prata med vår kundtjänst

Du når oss på 018-65 34 34 helgfria vardagar mellan 08.00–15.00 (lunch 11.00-12.00).

    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.