Chatta med oss – se ikonen nere till höger

Ventilationsrengöring för BRF & förvaltning

BOKNINGSPORTALEN
Du som arbetar med fastighetsförvaltning, känner säkert redan till många av de problem som dålig luft kan innebära. Inte bara ur en hälsoaspekt, utan också att bristande ventilation kan ställa till problem för själva byggnaden.

Förebygg problemen med OVK

Försämrade luftflöden kan bland annat utgöra grogrund för fukt och mögelskador. Förutom risk för direkta skadeverkningar finns även flera energiaspekter kopplade till bristande ventilation. En anläggning som inte är optimerad fullt ut, bidrar ofta till en ojämnare förbrukning. Hur ofta du bör låta rengöra och kontrollera, beror på fastighetens förutsättningar. Det finns tumregler och standardrekommendationer, och ibland även lagkrav i form av Obligatorisk ventilationskontroll, OVK.

Mer om OVK Mer om luftflöden och injustering

Vi återställer och återvinner

Vårt fokus är inte att sälja och installera nya ventilationsanläggningar. Sådant kostar, och det är inte alltid det som är svaret på vad som krävs för att skapa en bättre inomhusmiljö. Vårt uppdrag är istället att – så nära det är möjligt – kunna återställa anläggningen till det skick som gällde när den var ny. Genom mångårig branschvana och tillgång till den senaste tekniken och utrustningen för rengöring kan vi åstadkomma rejäla resultat – utan att kostnaderna skenar iväg. Kontakta oss för ett skräddarsytt, kostnadsfritt förslag!

Kontakta vårt team

Representerar du en bostadsrättsförening?

Passa på att boka in oss till ert styrelsemöte! Det kostar inget, och på plats kan vi berätta mer om ventilation i allmänhet. Framför allt kan vi svara på frågor om vad ett samarbete med oss kan innebära – för just din förening. Därefter kan vi återkomma med handgripliga råd samt kostnadsförslag om hur ert ventilationssystem kan optimeras för bästa miljö, ekonomi och komfort!

Kontakta vårt team

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

På grund av covid, med hög sjukfrånvaro, har vi just nu en extra stor arbetsbelastning på vårt befintliga team. Detta medför att det kan vara längre svarstider på telefon och kontaktformuläret.

Vi ber om överseende med detta. Du kan naturligtvis även mejla din förfrågan till oss på: info@akehuss.se

Prata med vår kundtjänst

Du når oss på 018-65 34 34 helgfria vardagar mellan 08.00–15.00 (lunch 11.00-12.00).

    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.