Chatta med oss – se ikonen nere till höger

Chatta med oss på åke huss

Bli en av oss!

BOKNINGSPORTALEN

I vårt team får du goda möjligheter att växa

Att jobba som sotare är ett i högsta grad omväxlande arbete. Du får inte bara klättra på taken och bekanta dig med skorstenar och eldstäder – ett växande område handlar om inomhusmiljö, där våra ventilationstjänster blir allt viktigare för våra kunders hälsa, komfort och driftsekonomi. Med tiden kommer du att kunna hantera samtliga roller – om du så önskar. Kanske tar du steget att utvecklas vidare som arbetsledare, får ett större ansvar för både teamet och för våra kunder. Oavsett vem du är och vilken bakgrund du har, så är vi nyfiken på att lära känna dig. Vi expanderar kraftigt och har kontinuerligt behov av förstärkning. Så känner du dig manad, eller om du vet någon som skulle kunna passa i rollen hos oss, skicka gärna en spontanansökan!

Skriv några rader med CV till: karriär@akehuss.se
Vill du läsa mer om vårt företag – klicka in på sidan ”Om oss

Kreativitet, kompetens, delaktighet och personligt ansvar hos varje medarbetare är grunden för den totala kvaliteten i företaget.

Ur vår Kvalitetspolicy

Vi uppskattar alla människors lika värde. Alla våra anställda ska känna sig värdefulla.

Ur vår Värdegrund

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Vill du omboka din tid för sotning eller brandskyddskontroll? Använd gärna vår bokningsportal. Har du övriga frågor, fyll i nedanstående så återkommer vi till dig (vanligtvis inom 24 timmar).

Prata med vår kundtjänst

Du når oss på 018-65 34 34 helgfria vardagar mellan 08.00–15.00 (lunch 11.00-12.00).

    (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.