Chatta med oss – se ikonen nere till höger

Chatta med oss på åke huss

Beställ sotarens ventilationsrengöring - för komfort och hälsa!

Ventilationsrengöring med långtidsmätning av radon på köpet!

Med sotarens ventilationsrengöring får du rena kanaler och fräscha luftflöden – viktigt för att du ska må bra och för att huset ska andas

Med en rätt ventilerad inomhusmiljö får du förutsättningarna

Effektiv ventilationsrengöring samt långtidsmätning av radon

Genom våra experter får du effektiv hjälp att återställa husets ventilationsanläggning så nära nyskick som möjligt. För vår ventilationsrengöring – Villapaketet – betalar du bara 3 463 kronor efter ROT-avdrag (4 813 kronor utan ROT). Då gör vi effektivt rent all frånluftsventilation i hemmet med roterande borstar, kontrollerar luftflödet och injusterar samtliga frånluftsdon. I paketet ingår även rengöring av spisfläkt/kökskanal – vilket också är bra för ditt brandskydd. På köpet får du två stycken spårfilmsdosor för långtidsmätning av radon (värde 500 kr). Beställ Villapaketet genom formuläret nedan. Har du frågor – tveka inte att kontakta oss via info@akehuss.se eller 018-65 34 34.

Beställ redan idag – eller läs mer om ventilation, inomhusmiljö och hälsa.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att svara på dina eventuella frågor och för att boka en tid som passar dig. Vill du läsa mer om inomhusmiljö och ventilationsrengöring? Besök våra sidor med Tips & Råd, som du hittar här.

* Två st. radonpuckar ingår (värde 500 kr). Montering av rensluckor, spjäll, don, fläktar eller liknande ingår inte i priset (behövs normalt inte). Priserna är baserade på rensning av frånluftssystem i villa (max 150 kvm). För rengöring av imkanal/spisfläkt förutsätts att samtliga delar är åtkomliga. Vårt team förklarar gärna mer. Priser inkl. moms.

Beställ vår ventilations­rengöring för villa och småhus här!

Ja tack! Jag vill gärna beställa enligt följande:

    Övriga önskemål:

    Vill du hellre boka valda delar av systemet – till exempel enbart spisfläkt, rengöring av centralfläkt eller värmeåtervinnings­aggregat, fyll i formuläret på Kontaktsidan och beskriv vad du önskar hjälp med så återkommer vi med ett kostnadsförslag.